PDM / PLM Implementatie Projecten

 
PLMtech heeft veel uiteenlopende organisaties geassisteerd bij het implementeren van een PDM / PLM systeem binnen hun product ontwikkeling proces. Op deze pagina zijn een aantal projecten als voorbeeld opgenomen waarbij gebruik is gemaakt van Arena PDM  / PLM software.
 


I-optics

 

Met ondersteuning van PLMtech structureerde I-Optics het product ontwikkeling proces van de Medical Devices Easyscan en Cassini. De Easyscan maakt het mogelijk dat diabetes patiënten jaarlijkse een preventieve oogmeting ondergaan. Diagnose van afwijkingen in een eerder stadium maakt een tijdige en effectievere behandeling mogelijk. De Cassini verbetert de uitkomsten bij staar operaties.
 
De medical devices van I-Optics zijn Class I Devices. Er zijn in Nederland ook Class II Arena PLM implementaties zoals bij Bambi Medical (High tech Campus Eindhoven) en Class III bij IPaDiC (Deventer), waarbij gekozen werd voor de mplementatie van Arena PLM om hiermee te voldoen aan strenge regulering zoals CFR Parts 11, 210-211, 820, 606 en ISO 9000, ISO 13485, ISO 14000, ISO/TS16949. Meer informatie over de unieke Arena All-In-One combinatie: PLM, QMS én ALM       

 Cyclomedia

I-optics

 

 

 

zeelander

 

Zeelander

 
Zeelander is een Nederlands merk van luxe premium jachten, ontworpen in Nederland te Groot-Ammers en gebouwd in de Verenigde Staten, Fort Lauderdale. Het interieur van deze premium motor jachten kan compleet op maat worden samengesteld voor de klant. Daarom zijn alle Zeelanders in een bepaalde mate uniek. Zeelander is bekend om haar vakmanschap en hoog niveau van afwering van het interieur en exterieur.
 
“Het gebruik van Arena BOM control helpt om ons intellectueel eigendom op een juiste manier te managen”
 

zeelander

 

Zeelander

 
Zeelander is een Nederlands merk van luxe premium jachten, ontworpen in Nederland en gebouwd in de Verenigde Staten, Fort Lauderdale. Het interieur van deze premium motor jachten kan compleet op maat worden samengesteld voor de klant. Daarom zijn alle Zeelanders in een bepaalde mate uniek. Zeelander is bekend om haar vakmanschap en hoog niveau van afwering van het interieur en exterieur.
 
<div class="breed" text-align:="" left;"=""> “Het gebruik van Arena BOM control helpt om ons intellectueel eigendom op een juiste manier te managen”</div> <div class="breed">  </div> </td> </tr> </tbody> </table> <p>  </p>

 

Cyclomedia
 

Cyclomedia

Als expert in 360 graden fotografie levert Cyclomedia (Zaltbommel, NL) geavanceerde 360 graden foto beelden voor diverse toepassingen. Alle hardware en software wordt in eigen huis ontwikkeld waardoor er een hoge mate van controle is over de kwaliteit van het eindproduct. De productie van onderdelen van de camera's is uitbesteed aan contract manufacturers (CM's).
 
Het beeldmateriaal wordt gebruikt voor veel verschillende toepassingen, bijvoorbeeld voor stedenbouwkundige planning, het afhandeling van vergunningsaanvragen en voor landmetingen.
 
Arena PLM biedt Cyclomedia de centrale plaats voor de complete Bill of Material (BOM) van de verschillende camera versies en updates. Ook de geleverde camera's zijn opgenomen in Arena PLM voor ondersteuning van het doorvoeren van changes en updates. Tevens is er een MTBF (Mean Time Between Failures) dashboard operationeel, waarbij storingen direct worden gelinkt aan het onderdeel van de camera's.
 
Cyclomedia
 

Cyclomedia

Als expert in 360 graden fotografie levert Cyclomedia (Zaltbommel, NL) geavanceerde 360 graden foto beelden voor diverse toepassingen. Alle hardware en software wordt in eigen huis ontwikkeld waardoor er een hoge mate van controle is over de kwaliteit van het eindproduct. Het beeldmateriaal wordt gebruikt voor veel verschillende toepassingen, bijvoorbeeld voor stedebouwkundige planning, het afhandeling van vergunningsaanvragen en voor landmetingen.
 
Arena PLM biedt een centrale plaats voor verschillende camera versies en updates. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de besluitvorming te structureren op het gebeid van product updates
 
 

 

 

 

Test drive

 
Meer weten over de mogelijkheden van Arena PLM? Vraag een demo aan of bezoek onze unieke test locatie met uitzicht op de grootste haven van Europa, of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Online Demo